Danske Spil Lotto

Danske Spil Lotto: Alle danskeres yndlingslotteri!

Kender du til Lotto? Dårligt spørgsmål. Hvem gør ikke det? Danske Spil Lotto er sandsynligvis en af de mest traditionsrige og folkekære former for pengespil på nettet, vi har i Danmark. Vi har en rig tradition med det spændende talspil, som har udbetalt de største præmiepuljer i dansk historie. Men imens rigtig mange af os nyder godt af at spille med hver uge, er der også mange af os, som famler i blinde. For det er på mange måder et svært spil at gennemskue. Og så har det et væld af kryptiske fagterme som Joker, EuroJackpot, Onsdagslotto og meget mere. Men hvad skal det hele betyde? Og hvordan spiller du – rent lavpraktisk – Lotto? Det – og meget mere – vil vi belyse i denne anmeldelse af det velrenommerede, danske pengespil, Danske Spil Lotto.

Forskellige former for Danske Spil Lotto

LynLotto

LynLotto er den mest populære måde at spille på blandt danskerne. Og det forstås hvorfor. For det er – som navnet antyder – også den hurtigste måde. Og så har du en stor frihed til at spille med lige præcis som du har lyst til det. For du kan både spille i din lokale kiosk, på mobilen og på nettet.

For at spille LynLotto, er det eneste, du skal gøre, at vælge antallet af rækker du vil spille. Det kan være enten 10, 20 eller 30. Derefter skal du vælge, hvor mange kuponer, du vil købe.

Dine tal bliver valgt automatisk, så heller ikke disse skal du bekymre dig om. Dermed er LynLotto den mest all-round brugervenlige måde at spille på. Og sikkert en god metode for dig, uanset om du er nybegynder eller garvet spiller.

Udfyld selv

Er du født under en heldig stjerne? Eller har du bare en helt særlig mavefornemmelse for en bestemt række tal lige præcis i dag? Så kan du vælge selv at udfylde dine tal.

Nostalgikere vil sandsynligvis argumentere for, at dette er den eneste rigtige måde at spille Danske Spil Lotto. For det er her, du har størst kontrol over tallene. Og selv kan være med til at præge vinderchancen.

Systemspil

Systemspil er endnu en afart af ”Udfyld selv”-metoden. Her placerer du selv dine vindertal, men med et mere matematisk fundament. Du kan spille efter matematiske systemer, reducerede systemer og chancesystemer. Jeg vil ikke komme nærmere ind på de specifikke systemer og måden, du bruger dem, for så ville denne anmeldelse aldrig få en ende. Men er du interesseret i at læse mere om denne teknik, kan du læse mere på danskespil.dk

Lykkelotto

Lykkelotto er begrebet, der dækker over lottospil, hvor du selv vælger tallene, og baserer dem på dine lykketal. Det kunne for eksempel være din eller din families fødselsdage, et husnummer eller nogle helt andre tal, som har haft betydning for dig og dit liv. Dette er en særligt populær måde at spille Danske Spil Lotto for personer med en hang til god, gammeldags overtro og troen på held.

Lotto PLUS abonnement – den letteste løsning

Som noget helt nyt kan du nu købe din lottokupon elektronisk og på abonnement. Dette er sket i takt med, at flere og flere pengespil på nettet er blevet digitaliserede. Både i form af online casinoer, skrabespil på nettet og meget mere. Så hvorfor ikke også Lotto? Med et plus abonnement vælger du selv, hvilke kuponer du vil købe. Hvor mange rækker, der skal være på hver. Om du vil have joker og så videre og så videre. Kort fortalt er det altså præcis det samme, som at spille Danske Spil Lotto på enhver anden måde. Eneste forskel er, at det med et abonnement kører på autopilot. Dermed er du sikret, at du spille med hver uge. For det ville da være ærgerligt at misse lige præcis den trækning, som kunne have været din heldige. Ikke?

Sådan spiller du Lotto

Helt lavpraktisk handler Lotto om at vælge en række tal imellem 1-36. Du vil typisk skulle vælge 10 rækker med 7 vindertalskombinationer på hver. Hver uge udtrækker Danske Spil så 7 tal, kaldet ”vindertalene”. Det er disse, der afgør, hvem, der løber af med gevinsterne. Og hvor store, de bliver. Derudover trækkes også et tillægstal. Det vender vi tilbage til senere.

For jo flere af de tal, du har valgt at spille på, som indgår i Danske Spil Lottos udtrækning, jo større bliver din gevinst.

Er du født under en heldig stjerne, gør du sandsynligvis klogt i selv at vælge dine tal. Men hvis du aldrig har haft en stærk fornemmelse for at vælge de rigtige tal i forskellige former for spil, gør d usandsynligvis klogt i blot at lade Danske Spil Lotto trække en række tilfældige tal for dig. Førstnævnte mulighed kaldes LynLotto, mens anden nævnte kaldes LykkeLotto.

Derudover kan du vælge at putte ekstra krydderi, og muligheden for langt større gevinster, ved at tilkøbe en såkaldt ”joker”. Kort fortalt bidrager den med ekstra vindertal til din spilkupon, ligesom den giver dig adgang til en endnu større pulje af gevinster.

Sådan vinder du i Lotto

Der er flere forskellige præmier at hente i Lotto. Dels førstepræmien, men også en række mindre præmier. Førstepræmien er i sagens natur den største, og rummer som regel minimum tocifrede millionbeløber. Men det ses også ofte, at puljen ryger helt op i trecifrede millionbeløber!

Her er det antal af korrekte vindertal, du skal have, for at vinde de forskellige præmier:

1. Præmien: 7 rigtige vindertal på samme række
2. Præmien: 6 rigtige vindertal og 1 tillægstal på samme række
3. Præmien: 6 rigtige vindertal på samme række
4. Præmien: 5 rigtige vindertal på samme række
5. Præmien: 4 vindertal rigtige på samme række

Hvor store de forskellige gevinster er, varierer meget fra trækning til trækning. For der kan sagtens være flere enkeltpersoner, der har de samme vindertal. Og så skal puljen fordeles ligeligt imellem vinderne.

De største præmier i Danske Spil Lotto

Noget af det, der udmærker Lotto i forhold til mange andre former for pengespil på nettet, er præmiestørrelserne. For der er nærmest ingen andre pengespil på nettet, hvor gevinsterne kan nå så svimlende størrelser, som i Danske Spil Lotto. I et historisk perspektiv er der blevet vundet enorme summer i både lørdags lotto og onsdags lotto. Den allerstørste gevinst nogensinde vundet lød på 140.358.416 millioner kroner. Altså nogle helt andre beløber, end du overhovedet kan håbe på at vinde på enarmede tyveknægte! Og det er ikke sjældent set, at de store gevinster er tocifrede millionbeløber. Så hvis du spiller med henblik på at vinde så stor en gevinst som muligt, kan Danske Spil Lotto klart anbefales.

Sammendrag

Alt i alt er Danske Spil Lotto en formidabel form for pengespil på nettet. Det er det spil, som har de absolut største gevinster i Danmark. Derudover har det en klar styrke i form af det kollektive sammenhold, det bidrager med. For der er noget helt særligt ved at vendte spændt på, at lottotallene offentliggøres. Og at suse ned i den lokale kiosk for at indløse gevinsten! At have en lottokupon liggende fra Danske Spil Lotto er en særlig følelse, som de fleste kan nikke genkendende til. Undertegnede inklusive. Så hvis du er på jagt efter den helt store milliongevinst, og hvis du nyder det hyggelige, kollektive aspekt ved lottospil, kan Danske Spil Lotto varmt anbefales!

7 Mar 2017