Super Eighties slot

Super Eighties slot

Firserne er åbenbart tilbage. Pink stiletter, smarte frisurer, skulderpuder og hårlak.

Når vi snakker firserne kommer jeg til at tænke på Golden child, Frækkere end politiet tillader og tilbage til fremtiden. Det er jo i øvrigt den tid vi er i nu, som Marty McFly rejser tilbage til fremtiden til....sjovt.....

Og så er firserne elektronisk musik så det klasker.

Super Eighties er et originalt NetEnt Slotspil med små ekstra finesser, som vi kender så godt fra NetENt's slotmaskiner. Dog er der ingen små indlagte spil. Kun det du ser på hjulene.

Så find skulderpuderne og det meget farvestrålende tøj frem, sæt en plade med tøsedrengene eller Wham på grammofonen og spil Super Eighties.

Grafik og lyd

Super Eighties praler ikke med super flot grafik. Det er ikke brugt så meget tid på at lave de mere fantastiske elementer, men der er helt klart en mening med det. For firserne var netop stilrene på den der pink og firkantede måde.

Lydsiden kan godt få mine ører til at gå bananas, men så kan jeg jo bare slå den fra. Det er smag og behag om man kan li den slags. Lydensiden skal dog have, at den er super firser-hurtig og overfrisk, hvilket passer flot til temaet i Super Eighties slot fra NetENt.

Synthesizeren bliver brugt flittigt, og musikken rummer alle firsernes elementer.

Så der er ikke andet at sige end det er bred ymer og knæhøj karse......( .for dem der ikke ved det, kan jeg fortælle at det var kodyl slang i firserne )

Spillet

Super Eighties har 10 symboler : et skateboard. pink stiletter, et joystick, en walkman, en mobiltelefon og en lille sportsvogn. Og så lige de mindre betydningsfulde J, D, K, A.

Spillet har fem hjul, 40 linjer og fem rækker.

Der er Wild-symbol, Scatter-symbol og bonusspil.

Wild-symbolet er et skilt hvor der står 80's Wild

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler så der fremkommer vinderkombinationer. Undtagen lige scatters.

Scatter-symbolet er en ung kvinde med temmelig stort og sprglet firser-hår. Når du får Scatter-symboler vinder du gratis spin. Har du tre Scatter-symboler får du 5 gratis spin. Alle gevinster du får, mens du er i bpnuspillet, bliver doblet.

Scatter-symbolerne  kan være placeret frit på hjulene, og du kan optjene flere gratis spin mens du er i gang med bonusspillet.

Indsatser og gevinster

Du kan selv indstille hvor meget du vil spille for.  Der er fra 1-40 linjer og du kan selv sætte møntenheden til det der passer din pengepung. En mønt kan koste fra 10 øre til fem

kroner, og et spin koster mellem 40 og 200 mønter. Du kan maksimalt spille for 1000 kr pr. spin.

Der er ikke nogen indlagte gamlingspil i Super Eighties.  Så alt hvad du vinder er dit, og bliver overført til din status.

Du indstiller selv hvor meget dine mønter skal være værd, og hvor mange linjer du vil spille på. Det gør du ved at trykke på Paytable i nederste venstre hjørne af skærmen.

Konklusion

Super Eighties er et ok slot spil fra NetENt. Der er ikke så mange grafiske detaljer, men der er gode chancer for at vinde. Der er en tilbagebetalingsprocent på 96,5 og det er faktisk ret flot.

Der er de elementer der skal være, med scatter og wild – symboler og bonusspil..

7 Mar 2017