Golden Tour

Anmeldelse af Playtechs spilleautomat Golden Tour

Golden Tour er en spillemaskine fra Playtech, der tager dig med på en spændende golftur, hvorfor der især er rigtig mange golffans, der foretrækker at spille på lige netop denne spillemaskine, men golf er dog langt fra det eneste, der kan lokke spillere til til denne spillemaskine, for udvikleren bag, Playtech, har selvfølgelig sørget for, at der også er nogle attraktive gevinster at hente hjem på maskinen, så der er noget for enhver smag. Her har du nemlig blandt andet mulighed for at vinde en yderst fordelagtig jackpot samt hele to forskellige bonusrunder, der naturligvis også byder på en række attraktive gevinster.

Spillemaskinen Golden Tour er, takket være dens ganske simple og ikke mindst yderst overskuelige opbygning, især velegnet til nybegyndere, der måske aldrig har prøvet at spille på en online spilleautomat før, men faktisk kan alle spille på denne automat, fordi den netop er så brugervenlig og simpel, som den nu engang er. Det er heller ikke prisen, der skal være afgørende for, om du har råd til at spille på denne spillemaskine, for den lavest mulige indsats ligger nemlig helt nede på 0,01 mønt pr. runde, så er du ved at løbe tør for penge på spillekontoen, eller vil du egentlig bare have mest mulig underholdning for så få penge som muligt, så kan du altså sagtens være med her på Golden Tour spillemaskinen. Omvendt er der selvfølgelig også plads til, at de lidt mere garvede og satsende spillere også kan være med, for den højst mulige indsats pr. runde ligger nemlig på 25 mønter, hvilket i øvrigt også giver dig en rigtig god chance for at vinde relativt stort på maskinen, hvis det vel og mærke er det, du vælger at gøre. Det kan faktisk godt betale sig, i hvert fald hvis man kigger på spillemaskinens udbetalingsprocent, der må være en af de højeste, vi har set på en spillemaskine på nettet, for den ligger nemlig helt oppe på 97,7 %!

Tema & symboler

Der behøver ikke at blive brugt mange ord på at beskrive Golden Tour spillemaskinens overordnede tema, for det er selvfølgelig golf, og handlingen foregår fuldstændigt i temaets stil selvfølgelig på en golfbane, hvilket må siges at være ganske gennemtænkt og en stor fordel for alle de selvudnævnte golfspillere, der sidder derude.

Symbolerne på spillemaskines hjul dækker meget godt over, hvad man normalt vil kunne finde på en helt almindelig golfbane, hvilket for eksempel kunne være golfvogne, golfbolde, golfsko, golftasker og røde flag, men også ænder, fisk, tudser og fadøl hører ifølge Playtech hjemme på en golfbane – sådan er forholdende i hvert fald her på Golden Tour spillemaskinen.

Det kan du vinde

Hvis du er en af de mange spillere, der går efter at vinde nogle yderst fordelagtige gevinster, når du spiller på en online video spillemaskine på et casino på nettet, så er du landet på det helt rette sted på Golden Tour maskinen, for her kan du nemlig både vinde gratis spins, spille på to forskellige bonusrunder, og så byder spillemaskinen selvfølgelig også på en yderst attraktiv såkaldt Dollar Ball Jackpot, som du uden tvivl helt bestemt gerne vil have fat i.

Dukker der et symbol med to golfbolde op på din skærm i løbet af spillet, så har du ramt spillemaskinens wild symbol, men rammer du i stedet enten en fisk, en and eller en tudse, så har du aktiveret spillemaskinens intet mindre end tre forskellige scatter symboler, som giver dig chancen for at vinde de eftertragtede gratis spins.

Konklusion

Golden Tour er en flot og gennemtænkt online spilleautomat fra Playtech, der henvender sig til alle golfspillere og golfentusiaster, der samtidig går efter at vinde den helt store jackpot eller nogle af de andre attraktive gevinster, der er mulighed for at vinde på lige netop denne spillemaskine. Her har alle mulighed for at være med i jagten på en af de eftertragtede gevinster, uanset hvor mange penge man har at spille for.

7 Mar 2017