Tjen penge online

Tjen penge på blogs

En af de mest brugte metoder til at tjene penge online er som blogger eller influencer, som de hellere vil kalde sig i dag. Konceptet tager ganske enkelt udgangspunkt i en content- eller inbound marketing model, hvor du igennem blog indlæg i den øverste del af salgstunnellen beskriver en række problemstillinger, og fremhæver et produkt som løsningen. Lad mig give et eksempel: En virksomhed, der sælger ure, vil gerne have spredt deres brandkendskab på en billig og effektiv måde. De kontakter derfor en række bloggers, som først og fremmest skriver blogindlæg om, at de savner et flot ur, der er billigt og holdbart og som er pålideligt. Derefter laver de en række flotte fotos med superuret, samtidig med, at de henviser til producentens hjemmeside eller Instagramprofil, hvis det er via Instagram. I dag er det dog ikke længere tilladt, at lave den slags form for skjult markedsføring, og således skal alle bloggere tagge deres indlæg som værende sponsoret indhold. Men dette har helt klart også sine fordele, for det giver nemlig brugerne en oplevelse af, at bloggerne har en VIP status, når de får sponsoreret produkter, og i sidste ende er det med til at give produkterne et ekstra lag eksklusivitet. Og hvem vil ikke eje noget, der er eksklusivt?

Tjen penge online paypal

Okay, så er du kommet i gang med at tjene penge online, men hvor skal du gøre af alle dine håndøre? Det er nemlig ikke alle virksomheder, som foretager udbetalinger til din bank eller har samarbejde med de forskellige kreditkort, som Visa og Mastercard. Der findes heldigvis masser af såkaldte e-wallets, hvor du kan have dine penge opbevaret. Men inden du begynder at vælge en e-wallet, så skal du først og fremmest undersøge markedet godt og grundigt, for der kan virkelig være meget skidt i mellem dem alle. Og det er heller ikke unormalt, at nogle e-wallets ligefrem hapser dine penge. Især, hvis du tjener penge på nogle ret umoralske jobs, såsom chatoperatører. Dog samarbejder de fleste virksomheder med Paypal, som er et rigtig stærkt alternativ til blandt andet Visa og Mastercard. Hvis du ikke kender til Paypal, så er det også en slags e-wallet, men det nu mere en betalingsløsning, hvor du med din bruger har tilknyttet dit Visa eller Mastercard, og hvor virksomhederne så overfører pengene til din bruger. Fordelen ved at benytte sig af Paypal er, at det er en hammer pålidelig betalingsservice, så du skal ikke være bange for, at de penge, du har tjent online, forsvinder ud af den blå luft. Ligeledes samarbejder Paypal med SKAT, så du ikke ender ud med et skattesmæk eller en dom for skattesvig.

Afsluttende bemærkning

Alle kan tjene penge online. Hvor meget den enkelte kan tjene er dog ikke til at sige, for det handler i sidste ende om, hvilke metoder og kanaler du bruger. Og ikke mindst hvor meget arbejde, du har tænkt dig at lægge i det. For det kræver i sidste ende lige så meget tid og energi at tjene penge på internettet, som det gør at have et hvilket som helst arbejde, fordelen er dog, at du ikke har behov for nogen egentlig uddannelse. Alle kan jo udfylde spørgeskemaer, og alle kan komme i gang med en blog eller YouTube kanal, men som med alt andet arbejde, så er det din indsats og viden omkring de enkelte emner, der afgør hvor meget, du kommer til at tjene.

27 Feb 2018